Wandelcoaching

Wandelcoaching is in gesprek gaan met je coach terwijl je buiten in het bos loopt. Soms sta je even stil, neem je plaats op een bankje om dingen op te schrijven of om een oefening te doen. Maar het grootste deel van de sessie onderzoek je je vraag en je antwoorden al lopende. De aanwezigheid van de natuur en de beweging hebben een positief effect.

We spreken af op mijn werklocatie in Driebergen-Rijssenburg, van waaruit we zo het bos inlopen en de drukte achter ons laten. Zorg voor passend schoeisel voor onverharde paden. Bij slecht weer wijken we uit naar binnen.

‘Wir sind so gern in der freien Natur, weil diese keine Meinung über uns hat.
Friedrich Nietzsche

Wandelcoachingthema’s

Intake

De eerste stap is: kennismaking en intake. Dit is een sessie van 1,5 uur waarin we je vraag, de context, de gewenste uitkomst(en) en de mogelijke aanpak bespreken. Naar wens krijg je via de methodieken van het 7-kwaliteitenpalet® zicht op je gedragspatronen en je potentie. In de intake krijg je een indruk van mijn manier van werken en kan ik aangeven of ik iets voor je kan betekenen. We checken beiden of er een klik is qua persoon en qua aanpak.

Is dit het geval, dan comprimeer ik alle informatie tot een plan van aanpak op één A4 met daarin de doelstellingen, aanpak en inschatting van het benodigde aantal sessies (meestal tussen 3 en 9 sessies). Dit leg ik ter controle aan je voor en desgewenst aan je werkgever. Bij akkoord gaat de coaching van start.

of neem contact op voor meer informatie